top of page

DE KRACHT VAN KEUZE

Activatie om jezelf op een diep niveau te leren kennen om krachtige keuzes te kunnen maken

Lieve lezer,

Ik heb Christiano Greve gevraagd om, speciaal voor het boek, een activatie op te nemen. Deze activatie laat je in contact komen met jouw bewuste en onbewuste delen. Het enige wat je hoeft te doen, is zijn stem volgen. Ik zeg: zoek een rustig plekje op, sluit je ogen en laat deze activatie je begeleiden, zodat je jezelf op een nieuwe manier opent en ontdekt.

 

Laat hieronder je naam en e-mail achter en de download-link wordt je toegestuurd.

Eiyani_Retreats-91.webp

CHRISTIANO GREVE

Rond 1995 was er in Nederland nog weinig bekend over transformatieprocessen die ontstaan als jij gaat werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Laat staan dat er praktische informatie over te vinden was. Christiano besloot zelf aan de slag te gaan.  

 

“Ik besefte dat het meesteren van jezelf één van de belangrijkste dingen van het leven is. Mijn missie was geboren. Op het moment dat je je realiseert dat alles energie is, leer je jouw energie effectief te richten.Jij bent onderdeel van alles en alles is onderdeel van jou. Hierdoor neemt je creatie-kracht enorm toe! De activatie die ik voor je heb opgenomen helpt je om jezelf beter te meesteren en je creatie-kracht te vergroten."
 

Alex+Malone__EST2546+(1).jpg

ALEX MALONE

Alex heeft de conventionele manier van ondernemen omvergeworpen en bewezen dat er een andere weg is naar succes, impact en vrijheid in werk. Als CEO van The Alliance, Meetings in the Sun en Challenge Accepted, drie bedrijven gerund door één loyaal intrinsiek gemotiveerd team, is haar missie de wereld van werken te transformeren. Haar TEDx talk How work can set you free is wereldwijd bekeken door duizenden professionals.

"Zoveel van onze tijd en energie gaat naar banen die ons niet écht gelukkig maken en die niet écht een waardevolle toevoeging zijn voor onszelf, anderen en de planeet. Wat als wij onze tijd en energie gaan besteden aan dat wat wel belangrijk voor is voor ons? Wat ik heb ervaren is dat het mijn individuele leven enorm heeft verrijkt, maar ook van grote waarde is voor mensen om mij heen. Aangezien een baan veel tijd van je vraagt, denk ik dat dit de plek is waar je een groot verschil kunt maken als jij jouw tijd en energie geeft aan waardevolle projecten die jou gelukkig maken." 

bottom of page